• Visites guiades

    Descobreix, la Costa Daurada

Bettatur Serveis Turístics, va néixer l’any 1998 amb la finalitat de donar sortida de pràctiques als alumnes de l’Escola de Turisme Bettatur, com a futurs professionals que es dedicarien al sector. Amb el temps els mateixos alumnes de pràctiques es van convertir en els guies oficials i els mateixos gestors de l’empresa, sempre sota la supervisió d’un responsable. Des de llavors compta amb guies oficials especialitzats a fer visites guiades tant a la ciutat de Tarragona, província i Barcelona.

Amb el pas dels anys, i l’experiència adquirida, les seves visites guiades s’han anat especialitzant per a grups escolars, d’amics, associacions, i sobretot en personalitzar la visita atenent els interessos particulars del grup.

També porta a terme altres serveis com transfers o guia acompanyant.

Visita guiada grups oberts

Coneix més de 2000 anys d’història, visites obertes a les 11 h.

Visita de 2h panoràmica pel casc antic per conèixer els principals punts d’interès que es troben concentrats en aquesta zona de la ciutat: Muralla, Catedral, Pretori-Circ, Amfiteatre …

Punt de trobada: Edifici Bettatur, Via de l’Imperi Romà, 11 Tarragona
Reserva prèvia: 977252535 – 618821475
Mail: nbusquets@bettaturst.com
Preu: 10 € adult, 8 € nens de 6 a 16 anys (menors de 6 anys gratuït). Descomptes per hostes dels nostres apartaments.

Itineraris

Tarragona Romana

Tarragona romana: una visita per Tàrraco

Comencem la visita veient la Maqueta que recrea la Tàrraco de l’S.II, on el guia explica com s’organitzava una ciutat romana, l’ús dels principals edificis, i quins es poden visitar actualment. A la sortida entrem a la Muralla per realitzar tot el seu recorregut. A continuació es dirigeixen al Pretori -Circ passant per davant de la Catedral de Tarragona, antic Temple d’August, després arribem a la plaça del Fòrum, on veuran part dels murs del Fòrum Provincial que encara es conserven. Arriben al Pretori on entren per pujar a la Torre i veure les magnífiques vistes de Tarragona des de la terrassa, i en acabat baixen per passar per sota de la volta del Circ i veure la part de la graderia principal. Per finalitzar es dirigeixen a l’Amfiteatre, on després de la seva visita acaba el nostre recorregut.

Maqueta Tarraco Romana

Tarragona Medieval

Tarragona més coneguda pels seus vestigis romans, no s’ha d’oblidar que hi ha una part molt important de l’època medieval que encara podem apreciar, principalment la seva Catedral que és un dels principals monuments a destacar. Amb aquesta ruta podreu descobrir el patrimoni artístic medieval que conserva la ciutat: Muralla, Antic Hospital Santa Tecla, Capella de Sant Pau …

Tarragona Modernista

Mausoleu a Jaume I (Ajuntament de Tarragona)

Aquesta ruta, es tracta d’una panoràmica pels carrers de Tarragona i anar coneixent tots aquells edificis modernistes fent una passejada per la ciutat: Casa Castellarnau. Balcó de la Mediterrània, Convent de les Teresianes …

Ruta del Cister

Visita dia sencer, visitem primer el Monestir de Santes Creus, i després anem al Monestir de Poblet passant per Montblanc del que podem visitar les restes de la muralla i castell Medieval. (Per a grups que portin el seu autocar)

Panoràmica Barcelona

Panoràmica per Barcelona en autocar, des de plaça Catalunya fins l’estàtua de Colom, passeig caminant pel Barri Gòtic. (Per a grups que portin el seu autocar)

Reus Modernista

Panoràmica pels principals edificis modernistes de Reus, i finalitzant la visita al Gaudí Centre.

Visita a mida

Atenint-nos als interessos de el grup, disponibilitat i Pressupost podem fer un itinerari a mida combinant els diferents recintes, monuments i ciutats a visitar de la zona.

Tortosa i Delta de l’Ebre

Visita panoràmica pel Delta de l’Ebre, i després per Tortosa. (Grups amb autobús)