• Visites guiades

    Descobreix, la Costa Daurada

Bettatur Serveis Turístics, va néixer l’any 1998 amb la finalitat de donar sortida de pràctiques als alumnes de l’Escola de Turisme Bettatur, com a futurs professionals que es dedicarien al sector. Amb el temps els propis alumnes de pràctiques es van convertir en els guies oficials i els propis gestors de l’empresa, sempre sota la supervisió d’un responsable. Des de llavors compta amb guies oficials especialitzats en realitzar visites guiades tant a la ciutat de Tarragona, província i Barcelona.

Amb el pas dels anys, i l’experiència adquirida, les seves visites guiades s’han anat especialitzant per a grups escolars, d’amics, associacions, i sobretot en personalitzar la visita atenent els interessos particulars de el grup.

També porta a terme altres serveis com transfers o guia acompanyant.

Visita guiada grups oberts

Coneix més de 2000 anys d’història, visites obertes els dissabtes a les 18h.

Visita de 2h panoràmica pel casc antic per conèixer els principals punts d’interès que es troben concentrats en aquesta zona de la ciutat: Muralla, Catedral, Pretori-Circ, Amfiteatre …

Punt de trobada: Via Imperi Romà 11
Reserva prèvia: 977252535 – 618821475
Mail: nbusquets@bettaturst.com
Preu: 10 € adult, 3 € nens de 5 a 10 anys (menors gratuïta), 5 € fins als 12 anys, 8 € fins als 16 anys i sèniors.
Sortida a partir de 10 persones.

Itineraris

Tarragona Romana

Tarragona romana: una visita per Tàrraco

Comencem la visita veient la Maqueta que recrea la Tàrraco de l’S.II, on el guia explica com s’organitzava una ciutat romana, l’ús dels principals edificis, i quins es poden visitar actualment. A la sortida entrem a la Muralla per realitzar tot el seu recorregut. A continuació es dirigeixen a l’Pretori -Circ passant per davant de la Catedral de Tarragona, antic Temple d’August, després arribem a la plaça de l’Fòrum, on veuran part dels murs de l’Fòrum Provincial que encara es conserven. Arriben a l’Pretori on entren per pujar a la Torre i veure les magnífiques vistes de Tarragona des de la terrassa, i després baixen per passar per sota de la volta de l’Circ i veure la part de la graderia principal. Per finalitzar es dirigeixen a l’Amfiteatre, on després de la seva visita acaba el nostre recorregut.

Maqueta Tarraco Romana

Tarragona Medieval

Tarragona més coneguda per les seves vestigis romans, no s’ha d’oblidar que hi ha una part molt important de l’època medieval que encara podem apreciar, principalment la seva Catedral que és un dels principals monuments a destacar. Amb aquesta ruta podreu descobrir el patrimoni artístic medieval que conserva la ciutat: Muralla, Antic Hospital Santa Tecla, Capella de Sant Pau …

Tarragona Modernista

Mausoleu a Jaume I (Ajuntament de Tarragona)

Aquesta ruta, es tracta d’una panoràmica pels carrers de Tarragona i anar coneixent tots aquells edificis modernistes fent una passejada per la ciutat: Casa Castellarnau. Balcó de la Mediterrània, Convent de les Teresianes …

Ruta del Cister

Visita dia sencer, visitem primer el Monestir de Santes Creus, i després anem a l’Monestir de Poblet passant per Montblanc del que podem visitar les restes de la muralla i castell Medieval. (Per a grups que portin el seu autocar)

Panoràmica Barcelona

Panoràmica per Barclenona en autocar, des de plaça Catalunya fins l’estàtua de Colom, passeig caminant pel Barri Gòtic. (Per a grups que portin el seu autocar)

Reus Modernista

Panoràmica pels principals edifcis modernistes de Reus, i finalitzant la visita al Gaudí Centre.

Visita a mida

Atenent als interessos de el grup, disponibilitat i Pressupost podem fer un itinerari a mida combinant els diferents recintes, monuments i ciutats a visitar de la zona.

Tortosa i Delta de l’Ebre

Visita panoràmica pel Delta de l’Ebre, i després per Tortosa. (Grups amb autobús)