• Qui som?

    Experts de fa més de 50 anys

L’origen de l’actual grup d’empreses va ser a l’any 1978, quan els dos socis fundadors Manel Pijuan i Xavier Busquets van obrir una consultora d’empreses, “Betta Asesoría y Técnica de empresas” especialitzada en recursos humans, formació i consultoria industrial. Després van sorgir altres empreses del grup com l’Escola Universitària de Turisme Bettatur, Bettatur Serveis d’Enginyeria, AG Ediciones, Viatges Atrium,…
A l’actualitat el nostre grup és un holding empresarial, Grup Ag-Betta, oferint diversitat de serveis des de fa més de 50 anys.

Trajectòria

L’actual empresa, Bettatur Serveis Turístics, va néixer l’any 1998 amb l’objectiu de donar a conèixer la ciutat de Tarragona i província als seus visitants. Amb una vocació de servei al client ha anat creixent, fins al dia d’avui, on ha passat de ser una empresa que només oferia visites guiades al turista, a convertir-se en un Centre de negocis de referència on es poden llogar diferents espais: aules, despatxos i sales per tota classe d’esdeveniments i també disposa de diversos allotjaments d’ús turístic, oferint servei tant a la ciutat com al visitant.

Disposem de l’Edifici Bettatur, antiga Escola Universitària de Turisme, la primera a la ciutat que va formar fins a 1000 titulats universitaris de tota província de Tarragona. Amb el pas del temps, amb el nostre esperit de lluita l’escola Bettatur es va reconvertir en l’actual Centre de Negocis i Allotjament d’ús turístic, disposant d’unes instal·lacions úniques a Tarragona, tant per la seva ubicació (en el mateix centre) com pels espais que pot oferir.

Bettatur Serveis, també ha heretat, la vocació de formació que ja va començar una de les empreses mare Betta Consultors i continuem formant als treballadors de diferents empreses de la demarcació de Tarragona.

A més, Bettatur dins del grup AG-Betta, és un punt de venda i recollida dels productes de fabricació pròpia d’AG Edicions, tant com a desenvolupadors de programes informàtics per a PIMES amb un equip altament qualificat d’enginyers informàtics, economistes, assessors fiscals i comptables; com per productes personalitzats fabricats amb cartó folrat amb departament de disseny propi, principalment per al sector escolar, funerària, despatxos, restauració i regals de Nadal, amb tota classe de productes com: papereria corporativa, agendes, carpetetes classificadores i d’anelles, sistemes propis d’enquadernació (tesis, catàlegs, llibres, …), calendaris, porta menús,

Experiència

Som experts de fa més de 50 anys, en oferir serveis professionals a les empreses de la zona, tant serveis empresarials com serveis dins de l’àmbit turístic.

Coneixem el sector turístic a fons i amb els nostres allotjaments garantim la màxima comoditat per oferir al client una estada inoblidable a la nostra ciutat.

Som PIME amb una llarga trajectòria en la consultoria i selecció de personal, coneixem el que pot necessitar un emprenedor quan contracta una oficina, on li oferim tots els serveis inclosos, sense preocupacions per la seva part.

Estem especialitzats a fer cursos a mida per les empreses, tan presencials com en línia, i en el lloguer d’aules, coneixem a la perfecció el que necessita qualsevol empresa per tenir èxit en la seva formació.

Equip directiu

Tot això dirigit actualment per la segona generació familiar. La Noemí Busquets i l’Ester Pijuan han agafat amb moltes ganes aquest projecte empresarial, que volen continuar i volen fer créixer.

Els darrers anys, han estat de reinventar-se, adaptació constant als nous reptes i situacions difícils. Amb ganes de continuar la tasca iniciada pels pares amb passió, professionalitat, molta dedicació i treball.

Així que juntes formen Bettatur, i encara que diferents es complementen a la perfecció. La Noemí aporta la part més racional com a persona calmada i amable, aporta el seny tan necessari; l’Ester hi posa la passió, com a persona activa i dinàmica, aporta l’empenta que tot negoci necessita.

La Noemí Busquets, que ha estudiat magisteri en educació especial i pedagogia, s’encarrega de la gestió dels apartaments i les visites guiades, li encanta el tracte amb el client que ve de vacances o que s’ha d’allotjar perquè ve a treballar, així que vetlla perquè estiguin tan còmodes com sigui possible i que es trobin com a casa.

L’Ester Pijuan, que és llicenciada en ADE, es dedica a tota l’activitat del lloguer d’espais al centre d’empreses i té una vena més comercial, emprenedora per a nous projectes.